onsdag 30 juni 2010

sammanfattning av Twilight Movie Night! del 2

Det  var inte bara filmerna som gjorde kvällen så underbar. Det var även gemenskapen med alla fansen, att alla var där för samma sak, att få se Eclipse först. Även om man inte känner varandra så sitter man och skrattar tillsammans och man känner att man "hör hemma" på nått sätt. ( ̄∀ ̄) Känns skönt att veta att man inte är den enda i hela Sverige som är så galet 'obsessed with Twilight' XD 

Det slutade vid 2 på natten och kom hem runt tre på morgonen med galet ont i ryggen, ingen känsel i rumpan och ögonen formade till fyrkanter men det var det f*n värt!  


Måste bara säga CGI:n och specialeffekterna var sjukt mycket bättre än i dem andra filmerna och det var kul att dem andra i Cullen familjen och 'the Wolfpack' fick stiga fram och ta en större roll i filmen än i dom tidigare två. Nu så såg även Nikki Reed (Rosalie Cullen) precis ut som jag alltid föreställt mig Rosalie medan jag läst böckerna. Sminket och håret var perfekt! Skådespeleriet var jag också mycket imponerad av, speciellt utav Jackson Rathbone (Jasper Cullen). Man märker att dom börjar 'fånga' sina roller nu. Min favoritscen var nog... kan inte bestämma en men tyckte framförallt om när the Wolfpack var med eftersom det verkligen såg ut som stora vargar i denna film! Dom såg bra ut i NM också men dom såg MYCKET bättre och verkligare i Eclipse. Tror nog jag kommer gå och se Eclipse igen inom en snar framtid ;)

Eclipse kommer säkert vara min favorit tills den sista filmen i serien Breaking Dawn kommer på bio den 18 november 2011. Eftersom boken är så lång (nästan 800 sid) och dom vill få med så mycket som möjligt så kommer filmen att delas upp i 2 delar. Och för att få filmen så lik boken som möjligt ska även författaren av böckerna, Stephenie Meyer, vara en av producenterna. Spännande!! (-^▽^-)

sammanfattning av Twilight Movie Night! del 1

OME vad underbart det var! (≧∇≦) En utav dem bästa kvällarna i mitt liv. 
Åkte till Heron City där jag mötte upp Pandis som jag inte träffat sen januari Det började kl 18 med att 'hosten'/personalen läste upp hur tider och hur kvällen skulle gå till samt så lottade dem ut lite priser. Amanda vann en goodie-bag under sista pausen (som bl. a innehöll soundtracket till Eclipse -VILL HA! Skulle passa perfekt vid mitt Twilight shrine). Amanda var så gullig och gav en pin som det stod Eclipse på till mig och tjejen som satt bredvid oss (note: vi kände henne inte ens! XD) Haha, hon sa bara att hon inte behövde 3st, lilla sötisen Dom visade Twilight sen blev det 1 timmes paus, då gick vi till donken och käka (där jag bl. a beställde en liten pommes men fick en stor kaffe istället?) Efter det så satt vi och babbla lite, sen så gick vi tillbaka till salongen där dom delade ut chicken-wrap och vitamindricka (det ingick i biljetten) Men det smakade skit för det hade nån skaldjursröra i sig (?) så jag slängde min XD Sen så visades New Moon och när det blev paus mellan filmerna igen så gick vi och tog våra popcorn och läsk som även det ingick i biljetten (!!) Sen...klockan 23:50. Det vi alla 1000-nånting (2 salonger, ca 500 i varje) spända tjejer -och förvånansvärt massa killar faktiskt- väntat på i 6 timmar. ECLIPSE!! 

Och MY GOD vad den var bra!! Eclipse är klart den bästa av alla Twilight filmer som kommit ut so far. Det går inte att beskriva med ord hur bra jag tyckte den var och hur glad jag är att den höll sig så lik till boken. Ett annat + var att publiken var väldigt respektfull. Inget skrik så fort något rörde sig på duken eller om någon sa nått (vilket hände på förhandsvisningen av Twilight för 2 år sen. Man hörde knappt nånting för alla 13 åringar satt och skrek jämt och ständigt så man hörde ju inte ett dugg utav vad dem sa i filmen. Kul i början -skitjobbigt på slutet) Tack o lov för 15års gränsen i år! Nu så var det lagom 'choande' och applåder/klappningar för alla därinne ville ju självklart höra vad dem sa. Alla satt såhär: O_O  och tittade. Nu vill jag bara gå och se den om och om igen för jag kan f*n inte vänta på att den ska komma ut på DVD om 5 månader!

delar upp inlägget i 2 delar så att det inte blir super-långt

måndag 28 juni 2010

Strawberrys

Finns det något godare än färska jordgubbar på sommaren? 
Har ätit det nästan varje dag till frukost (någon måste ju äta upp dem så att dom inte ligger och blir dåliga, så jag "offrar" mig) och jag tröttnar aldrig! ^^ Dessutom så känns det mycket 'sommrigare' när man sitter på balkongen i solskenet med en skål jordgubbar med iskall mjölk i knät och lyssnar på sin iPod.
 










 



lördag 26 juni 2010

I Wish

Vill så gärna köpa dessa tunikor~! Det är nog det som man ser mest i min garderob. En massa olika leggings och snygga/söta tunikor. Metunikor! Can somebody please give me some money and I would be forever grateful! m(_ _)m

Lace Back Tank Top

Lace-back linne från H&M

fredag 25 juni 2010

Dagens Outfit





*Hårband - H&M.

*Svart linne/tunika - Wet Seal.

*Animal Print Kjol - Twelve by Twelve.



Glad Midsommar~!

http://4.bp.blogspot.com/_xEVgb-W3s38/SjtlIGcuHGI/AAAAAAAAEHs/mBEw-FQ-0M0/s400/midsommarst%C3%A5ng.gifGLAD MIDSOMMAR!
Hoppas ni alla får en fin och rolig midsommar! Här steker solen och man hoppas att det svenska sommarvädret kan göra ett undantag för en gångs skull och hålla midsommar regnfritt! Har precis hjälpt mamma lite grann med maten (kokat ägg & skalat potatis) Så nu ska jag gå och göra mig lite sommar-fin, men har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig!?

Three lined Lo❤e-letters

Those pranks of yours,
   I Intentionally fell for them
   so I could see your smile. 

Following me,
   do you not like it?
   If not, then I will follow you instead. 

If you meet me in heaven,
   please pretend you don't know me. 
   Because next time, I want to propose to you once more. 

My mobile still kept that 
   "I like you"
   message wich was never sent.

Staring at the short life line upon the palm,
   muttering if fate really does exist.
   With a pen, my wife silently extended it to my wrist.

Estetiska linjen

Såg att jag fått frågan om jag har gått i konstskola/estetiska linjen från några läsare och svaret på den frågan är: JA, det har jag! ^^ Jag har alltid älskat att måla och det har alltid varit mitt favorit-"ämne" i skolan!
I 5:an så fick jag hem en broschyr om Södertörns Friskola. Såg att dem hade olika riktlinjer (bl.a Bild & form). Blev väldigt nyfiken och gick dit på Öppet Hus. Jag sökte in och när ansökningsbrevet kom så stod det att jag stod 2:a i kön (alltså, om någon som kommit in 'direkt' tackar nej så får jag platsen istället). Efter ca 2 veckor så ringde pappa till skolan för att fråga om det fanns någon plats. Rektorn sa då att jag stod 1:a i kön. Hon berättade även att hon precis då stod bredvid bildläraren som hade frågat henne om hon kunde göra ett undantag och göra en extraplats i bildklassen. Det visade sig vara mig han pratade om! Han hade tittat på mina bilder en gång till och han ville så gärna att jag skulle börja i hans klass (hihi, gissa om jag var stolt eller vad??) så han hade bett rektorn om hon kunde göra ett undantag och fixa en extraplats. Så jag blev frågad direkt på telefon av rektorn och min bildlärare; "Vill du börja här så fixar vi en plats åt dig. Är du intresserad?" Jag tackade självklart ja! Så jag gick Bild & Form linjen års.k 6-9.

När jag skulle söka till gymnasiet sökte in till Tumba Gymnasiums Estetiska linje: Animation med Bild & form. När jag gick ur 9:an hade jag IG i 3 ämnen, jag hoppade av franskan i årskurs 8 (för jag fattade inte ett skit) och tog istället extra-engelska för att satsa högre på engelskan istället (för jag kommer nog ha större nytta av engelska än franska i framtiden -speciellt om min systers man är amerikansk) så mina slutpoäng var 150 om jag minns rätt. Trodde inte att jag skulle ha en chans att komma in på gymnasiet med så låga poäng men jag skickade in mina bilder ändå till Tumba och när jag fick mitt brev om jag kommit in eller inte så blev jag helt paff. 470 poäng hade jag fått helt plötsligt.... 

Jag fattade inte hur jag kunde ha gått från 150 till nästan 500 men det stod på lappen man fick hem att om man fått betyget "G" på bilderna som man skickat in så får man 160p (=16 st G) "VG" = 240p och "MVG" = 320p. Så då lägger man ihop sina slutpoäng från 9:an + sina poäng man fick på ansökning-bilderna och då fick jag 470p. STOLT eller vad!? (Högsta poängen av alla i familjen, haha!) (sökte även till Huddinge Gym. och fick mvg där oxå) Så jag gick 1 år på Tumba G. och när vi skulle göra vår första film på animationen så sa mina lärare att detta var den bäst gjorda film dom någonsin sett gjord av en elev på Tumba. Gissa om jag var stolt då också?? Dom frågade även om dom fick vissa min film för andra elever/klasser som ett exempel och så satte dom även ut den på internet. Fick även MVG i alla ämnen som hade med bild att göra.

Men så började jag andra året och jag hade precis gått igenom en jättestor depression och var fortfarande lite deprimerad så jag kände att jag ville ta en paus från allt. Har varit hemma sen i slutet av september förra året. Tror jag ska börja plugga på distans nu till vintern och se om man får ett jobb.

torsdag 24 juni 2010

Mer teckningar

Har inget speciellt att skriva om idag. Ska sola på balkongen ett tag och senare så ska jag ner till apoteket för att hämta ut min medicin (eftersom jag är myndig så får inte mami eller papi göra det åt mig). Så innan jag sticker ut så lägger jag upp en bild som jag gjorde till pappa förra sommaren.  (Han fyllde 50 och ville att jag skulle göra en tavla med hans jobb-logo på (heter det det?) som han skulle kunna ha vid sitt skrivbord. Ganska kul för nästan varje gång som någon utav hans arbetskollegor kommer hem till oss eller om jag åker dit så får jag beröm av dom, hehe) =P     


Hörs kanske senare!

tisdag 22 juni 2010

Lyssnar på just nu..


Artist: Ayumi Hamasaki (japansk artist, kallas för bl. a 'Japans pop-drottning') 
Låt: Scar (Premium Countdown Live version)  

Fynd

När vi ändå var ute så passade mamma på att springa in på Systembolaget för att köpa till midsommar så hon hade det gjort. Hon köpte bl. a nån cider med smak av kiwi, smultron och jordgubb. Såg jättegod ut. Ska vi testa på fredag (det är väll då midsommar är??) Hon köpte även några flaskor med smultron, äpple och päron cider. Ska slå på stort och blanda med Vodka, haha! (MARIA! Detta är ditt fel! Du har fått mig att gilla vodka! XD) Brukar ALDRIG dricka annars och hatar smaken av alkohol, men när Maria fyllde 18 så hade hon tjejmiddag och gjorde nån supergod drink med smultroncider, vodka och färska jordgubbar i. Tror jag tyckte den var så god för att den inte smakade någe alkohol... hehe. Efter att vi varit därinne sprang vi in en liten snabbis på Lindex för att titta om det fanns nått på rean och utnyttja våra kuponger som går ut vilken dag som helst. Köpte en tunika och nya foundation-svampar (man ska ju byta ut svampen till en ny efter man använt den ett par gånger. Baciller/smuts/gammal foundation samlas i svampen och hamnar på ansiktet när man använder den vilket gör att man får finnar. Svampar suger ju in mer foundation än vad som hamnar på ansiktet så använder en borste till foundation och svampen för bl. a ögonen och till highlighter). Köpte även ett hårband (har en likadan i svart och eftersom jag använder den så flitigt ville jag ha en vit också). 
  Skulle kosta 200. Fick den för 20. KAP!  
Ville gå in på H&M och kika en snabbis (skulle byta en tröja men kom på när jag kom in att jag inte hade med mig den. Duuuh) Kom ändå -på något konstigt sätt, vet inte hur det gick till- ut med ett par shorts, en tunika och ett spettslinne. Allt för ca 200 kr. Kap där med ;)   
 
 
Aha! Hittade tunikan som jag ville ha! (var inne på HM för någon månad sedan och frågade expediten om dom hade dessa tunikor på lager i butikerna? (såg dem i en katalog som jag fått hem) Men dom sa nej, vi kommer inte få in den, den kan man bara beställa via katalogen. Okej, sa jag). Vad ser jag när jag kom dit idag då?? Jo, den hänger ju för fan där! Så nu slet jag åt mig en och köpte den.
 
Tack, mamma för att du följde med mig till läkaren och orkade gå in på affärerna fast du hade ont i huvudet~❤

Weeeek ~!

Så var det Tisdag. Idag hade jag en tid hos hudläkaren, vilket gick väldigt bra. Läkaren tyckte att min hy såg väldigt fin ut och det rosa-röda som är kvar är inte finnar som jag trott, utan det är ärr som kommer gå bort så småningom sa hon. Jag fick ut ett nytt recept på Tetralysal (antibiotika som minskar antalet bakterier i kroppen, bl. a acne). Har ätit den ett par månader nu och min hud har aldrig varit finare! Har inte dykt upp en ny finne på hur länge som helst. Härligt! Ska äta denna medicin så länge jag kan! (För precis som andra antibiotika bildas med tiden resistenta bakteriestammar som inte kan behandlas med Tetralysal, vilket betyder att läkemedlet slutar fungera). Använder även Garnier's ansiktsigel, skrubb och moisturizer, bästa ansiktstvätt jag nånsin köpt! Rekommenderas s t a r k t ! 
   Fast en sak man ska tänka på är att inte tvätta ansiktet för mycket under sommaren och när det är sol. Om man gör det så är det en väldigt, väldigt stor chans att nya finnar snart bryter ut  igen.
 

måndag 21 juni 2010

Testat ny frisyr

Har länge funderat på att färga underhåret mörktbrunt, men har inte vågat för om det inte skulle bli snyggt så kan man inte färga tillbaka det på ett tag (håret blir ju så slitet då). Men så kom jag på: Jag har ju ett paket med mörkbrunt löshår här hemma som bara ligger och dammar! Så jag klippte av en liten del, sydde på ett clip-on (ett hårspänne som man fäster på löshåret så man kan ta ur löshåret när man vill) och satte in den i håret. Voilá!
Jag tycker att det ser ganska snyggt ut, faktiskt! ^^ Kul att prova något nytt samt att det är så enkelt att sätta i och ta ur. Ska bli kul att testa hur det ser ut med lite mer mörkt löshår och utsläppt! Men det får bli en annan dag... (detta gjorde jag mest för att jag inte ska tänka på twilight-eventet idag som jag missar. Den har hållt på i ca 30 min nu... snyft) 
 

Favorit i repris

Hade en period då jag älskade att teckna namn. Nu har jag inte gjort det på ett tag, har tecknat en massa annat istället, haha. Här är i alla fall en med mammas namn: (Helén)
Blev väldigt nöjd, faktiskt ^^

Känner mig tom..

Idag kommer skådespelarna från twilight filmerna Kristen Stewart (Bella Swan) och Taylor Lautner (Jacob Black) hit till Sverige för att promota Eclipse samt hålla ett event på Hovet för alla fans. Och jag kommer inte vara där...

Har inte fått tag på några biljetter... Visst, det finns biljetter på blocket och tradera men jag tänker inte betala 700 spänn för en biljett när dom från början gavs ut gratis! (därför gick alla biljetter åt så snabbt, eftersom folk stod i kö en och en halv dag för att få tag på gratis-biljetter). Har försökt att inte tänka på det så mycket, blir ju bara ledsen och besviken över att jag inte kommer vara där. Nu ska jag sitta klistrad framför datan och vänta på att bilder och videos från eventet dyker upp.
Ingen Kristen eller Taylor för mig ='(

Purple~White~Turquoise & Pink

Klänning från Forever21. 

fredag 18 juni 2010

Dröm

http://bellisima.se/images/2009/forever21pic_45786448.jpg
En sån underbar dröm jag hade inatt! Drömde att jag var i Los Angeles igen (har inte varit där på ett år tror jag?) och gick in i en Forever21 butik. Pappa var också där och sa att jag fick välja precis vad jag ville för han fick saker gratis därifrån genom sitt jobb (vilket jag knappast tror skulle kunna hända i verkligheten. Han jobbar ju på Försvaret och ansvarar för krigsflygplanen!) XD Hur som helst, jag gick där inne i affären och plockade på mig en massa snygga plagg  hur länge som helst. Jag gick till kassan för att hämta några påsar att lägga alla kläder i och när jag precis när jag skulle ta en... så vaknade jag och var hemma i kalla gråa, tråkiga Sverige igen =( Ibland är en del drömmar för bra för att vara sant... Blir väll kanske en ny beställning därifrån i september...

torsdag 17 juni 2010

Shopping

H&M har en stor rea nu på det mesta ur deras sommarkollektion och detta fick jag med mig hem idag! Tack Mami & Papi!
tunika med "puff"-axlar.
tunt linne
Hello Kitty myströja
linne med snyggt akvarell färgat-tryck.


Bloggtorka..

Oj, fyra dagar utan några inlägg. Illa, illa! =S Men har inte haft något speciellt att skriva om, helt enkelt. Mest solat och ta't lugnt om dagarna... Passar på och lägger in en dagens outfit när jag ändå skriver på bloggen. 

















Armlös klänning från Forever21. 

söndag 13 juni 2010

Läskigt

Färgar håret själv för första gången!
Annars brukar alltid lilla mamma göra det men nu var hon så trött så jag sa att jag kunde prova det själv. Måste ju lära mig nån gång! Både mamma och storasyster färgar ju håret själva så nu är det väll dags för mig att lära mig ^^ Kan ju inte åka hem till mamma varje gång jag vill färga det (i framtiden när jag har flyttat hemifrån). 

11 minuter kvar innan klockan piper och jag ska sätta i mer färg i topparna. Ska även passa på att färga ögonbrynen lite ljusare. Tycker det ser lite 'weird' ut när ögonbrynen typ är svarta och håret är ljusblont. Haha.

Wish me good luck!  

Update: Färgningen gick fantastiskt bra! Färgen blev jättefin och inga råttfärgade utväxter syns till ^^ Så nu vet jag det att jag kan färga håret själv om det behövs! (för det känns ju alltid säkrast att låta nån som är utbildad till sånt och har gjort det många gånger att göra det åt en -mamma gick 2 år på frisörlinjen när hon gick på gymnasiet men sedan hoppade hon av för hon tålde inte alla kemikalier)

lördag 12 juni 2010

(Dagens Outfit)

Nu är jag hemma igen! Ikväll är vi barnvakter åt Abbie..  Madde och Josh ska ha en mysig ute-kväll med middag och bio så hon sover över tills imorgon bitti. Ojojoj...  Själv ska vi ha grillkväll och sommartårta (jordgubbar, grädde, vaniljglass och maränger) lite senare, mums! ^^ 
~Kofta från Wet Seal. ~Svart Volang-tunika från Gina Tricot

Nu sticker jag ut!

Nu sticker jag ut en stund! Hej så länge!