torsdag 28 april 2011

Nytt i garderoben

 Ny jumpsuit i beige/ljusbrun färg + sailor inspirerat bälte, båda från H&M! :)

tisdag 26 april 2011

Min klänning till bröllopet är beställd!

Nu så har min storebror hjälpt mig att beställa min klänning till bröllopet. Åhh den är så fin! Kan knappt vänta tills jag får se hur den ser ut i verkligheten :D Jag beställde den i en "Royal Blue" färg. Kommer bli jättefint!
Tänk er klänningen i den här färgen. Gaaaah så snyggt! <3

My new favorite piece of jewelry

Har haft ett öga på den här jättelänge. Brukar låna en på jobbet när jag är där att ha på mig men jag vill så gärna ha en som jag kan ha på mig jämt! Köpte en som var lite smalare i julklapp till mamma förra året och jag tyckte den var så himla fin så jag har lånat den ganska mycket utav henne. Och sen så tyckte jag att det kändes så elakt att ta den av henne hela tiden så jag tänkte att jag kunde köpa en egen. Nu när jag jobbar så har jag ju råd att köpa sånt här själv! :) Fast den jag köpte är en aning bredare och lite tjockare. Jättefin! I LOVE IT! :D
Nu kan mami och jag låna av varandra <3

Bloggtorka

Min syster skrev i en kommentar att jag borde uppdatera. Så nu gör jag det... Men vet inte alls vad jag ska skriva om?? Madde, säg nått intressant att skriva om! :O Har inte gjort något speciellt den här veckan som gått. Jobbat, shoppat, solat, migränanfall haha - det gamla vanliga. Jobbade hela dagen i måndags, var ledig i tisdags och jobbat hela dagarna resten av veckan. Har varit ledig sen i söndags och har bara tagit det lugnt och solat mig i den underbara vårsolen! Har faktiskt fått lite färg i ansiktet :) Ska tillbaka till jobbet imorgon igen, dock är det ett kort pass. Bara 3 timmar.

Min syster och hennes familj kommer på besök om ca 3 veckor och vi brukar jämt göra så att min lillebror sover på gästsängen i mitt rum (när den inte används som gästsäng använder jag den som soffa/för att slänga saker på den...) och Madde och Josh sover i Magnus (min lillebror) rum medan deras äldsta dotter Abbie sover med mamma. Men nu så har mamma och pappa köpt en stor dubbelsäng som gästsäng så nu håller vi på att göra om "kontoret" (a.k.a. slänga-in-saker-som-inte-får-plats-någon-annanstans rum) till ett gästrum. Så nu när vi köpt en stor dubbelsäng ska vi sälja den som står i mitt rum. Ska bli så skönt att bli av med den, för trots att jag har störst sovrum i huset så känns det väldigt litet med två sängar i det. Istället ska jag sätta dit en fotpall/fåtölj som man kan förvara grejer i och som man kan sitta på när man ska byta om och sånt. 

Såhär fint ser det ut i ena halvan av mitt rum just nu...

måndag 18 april 2011

Ny byxdress

Äntligen är det vårvärme i Sverige! Lite tråkigt att vara inomhus och jobba hela dagen när det är så fint väder ute men vad ska man göra? Fick skjuts utav mamma till jobbet imorse och gick omkring i Skärholmen och shoppade lite innan jag började. Idag valde jag att bära en byxdress som jag köpte för några veckor sedan i LA. Först när jag såg den tyckte jag den såg lite barnslig ut, men ju mer jag tittade på den, desto mer gillade jag den. :) Skön är den iallafall. Fick väldigt många söta komplimanger idag av kunderna också, det är alltid kul! :)

söndag 17 april 2011

Bröllop / studentfrisyr - Test #1

Försöker bestämma mig för vilken frisyr jag ska ha på min brors bröllop i Juni så jag sitter och kikar runt på internet för lite inspiration. :) Hittade en frisyr som jag tyckte var fin så bestämde mig för att testa den. Själv blev jag nöjd med resultatet (speciellt med tanke på att detta var första gången jag gjorde denna frisyr) men vad tycker ni? Passar den för ett sommarbröllop? Det kommer alltså inte se ut exakt såhär. Kommer förmodligen sätta i ett diadem, lite fina hårspännen och luggen är jag inte riktigt 100% säker på hur jag ska göra med.              (klicka för större bild!)

tisdag 12 april 2011

Engagement-Party

I lördags hade min bror och hans fästmö sin förlovningsfest. Åhh, dom var så fina tillsammans, man såg verkligen hur glada dom var! :) Vi var ca 50 st där. Det var min familj + våran lilla släkt från Uppsala och Lindas (brudens) familj och närmsta släkt. Till det riktiga bröllopet som är i Juni räknas det bli ca 300 personer som kommer (!!) Det blev en massa god mat, efterrätt, dans, skratt och trevligt sällskap. Här kommer lite bilder från kvällen:
Precis innan vi ska åka till festlokalen. En nervös storebror, jag och lillebror ;)
Här ska brudparet sitta när dom anländer. Lägg märke till allt godis.
 Jag och min lillebror Magnus.
 Brudparet är här~!
Mamma, Pappa och brudparet.
En präst kom och välsignade dom och ringarna. (Fram tills bröllopet så har man ringarna på höger hand)
Syriansk traditionell dans. Man håller varandra i lillfingrarna och dansar i en ring. Såg kul ut men riktigt svårt! Lillebror, mamma, faster och t.o.m. farmor provade sig på det, haha! Jag vågade inte så jag sparar mig till bröllopet ;)
Här kommer även två korta video-klipp.

fredag 8 april 2011

Denim dress

~ Dagens outfit ~ Jeansklänning  från Forever21 ~
 Skärpet satt på en annan klänning som jag köpte hos News Fashion i LA.
Bestämde mig för att göra flätor idag. Kändes lite vårfräscht. :) 



torsdag 7 april 2011

Hot Dog

I don't eat hot dogs. Don't know why, there's just somethin' that feels wrong about them. If I eat one it feels like I'm gonna vomit. Occasionally I can eat one bought from IKEA. But then I'll probably only eat half of it... 

BUT there is on hot dog I know that I'll LOVE for sure -- Elmo in a hot dog-costume! Don't you just wanna eat him up!? Look at all the cuteness!
Insåg inte förrän nu att jag skrivit på engelska...fail, haha.

Sailor skirt w/ belt

Ny kjol från Forever21 som jag köpte i Los Angeles för några veckor sedan. Brukar nästan aldrig använda kjol, det är klänningar och shorts som gäller för mig men jag tyckte den här var så söt! Gillar det avtagbara skärpet så man kan kombinera den med andra plagg. :) Dessutom så var det den sista dom hade i min storlek, så det måste väl ha varit ett tecken? ;)  

måndag 4 april 2011

Utgång (....whaaat??)

Nej, storasyster, du har inte läst fel och det är inte ett sent april skämt. Jag gick faktiskt ut på krogen igår kväll, haha. ;)  Några kompisar till mig hade studentskiva på Pure igår kväll och Maria (en utav mina närmsta och bästa vänner) fråga tvinga mig att gå. Haha, men jag är faktiskt glad att hon fick mig att gå för det var riktigt kul! Insläppet börja vid 22 så Maria och jag tog tåget in mot stan vid halv 9 och gick in och satte oss på Harry B James för att prata och ta oss en liten drink. Riktigt kul hade vi!  Mycket skratt var det. Två starkcider och en Fisherman shots senare så var klockan halv 11 så gick vi vidare till Pure. Haha, ingen av oss orkade gå omkring hela kvällen i högklackat så vi hade med oss ett varsitt par i väskan som vi bytte om till runt hörnet, för vi var rädda att vakten inte skulle släppa in oss om vi såg för klumpiga ut framför honom, haha. XD När vi kommit in köpte vi oss en varsin drink och sedan gick vi för att leta efter sittplatser och då stötte vi på några bekanta som vi stod och mingla med. 

Senare under kvällen så kom det en kille och satte sig bredvid oss (några av hans kompisar satt redan där) och efter en stund så vände han sig runt mot oss och presenterade sig själv och hans kompisar. Efter en stund så undrade han om vi ville dansa och då sa Maria "varsågod" och pekade på mig. Guud, jag höll seriöst på och dö! XD Men han tog min hand och ledde ut mig på dansgolvet. Senare satte vi oss ner för att vila fötterna och bara snacka. Sen bjöd han mig på en drink och sedan dansade vi lite till. Sen såg jag att Maria satt och pratade med hans två kompisar så jag satte mig hos dom en stund. Jag frågade Maria om jag skulle "rädda henne". "JA TACK". Så vi gick in på toan och hon berättade att ena killen suttit och pratat om att han hade en massa aktier i Indien och han tjänade en massa pengar på kossor. Asså, gud jag höll på och dö för när vi gick tillbaka till dem så fortsatte han att prata om sina jä*la kor och att han tjänade 100 000 kr i månaden på sina aktier. *asg*

En stund senare så vill killen som jag dansat med gå upp och ta lite luft och undrade om jag ville följa med. Så vi gick ut och stod och pratade en stund. Sen på vägen in så stötte vi på killarna som hållit Maria fången under kvällen och dom blev utkastade av vakten, så ja, dom hade druckit för mycket. Vi gick in igen och dansade lite till sen.

När klockan var 2 så kände Maria och jag att det var dags att åka hem eftersom hon skulle till skolan och jag skulle jobba morgonpasset.

Och hur mår jag idag då? Uäh! Jag som lovat mig själv att aldrig bli bakis och så blir jag det. Helvete... Fast ingen huvudvärk som dom flesta brukar tjata om. Bara illamående och snurrig. Vilken tur att jag ringde in till jobbet för att fråga när jag skulle börja idag för jag skulle visst inte jobba alls idag. Jag ska inte jobba förrän på torsdag. Tur för mig, för jag hade dött annars, haha. 
Tack Maria för en superkul kväll! Love you