tisdag 28 juni 2011

"Love makes you blind 
until it forces you to see again."

Finally!

Äntligen har jag köpt en ny kamera! :) Det blev en svart Panasonic Lumix DMC-FS11. Dom hade ett special-erbjudande bara idag på Elgiganten (888:- istället för 1798) så vi gick upp tidigt imorse och var där när dom öppnade. (Tur det för det blev jättemycket folk som stod i kö sen.)
Ska bli så skönt att slippa låna mina föräldrars digitalkamera hela tiden (min egna som jag fick i födelsedagspresent pajade ju för någon månad sedan). Ska bli kul att utforska den här kameran!

söndag 26 juni 2011

Kista

Idag hade jag och mamma en liten shopping-dag, bara hon och jag. Vi åkte till Kista Galleria och shoppade lite och tog en fika. Riktigt mysigt har vi haft det.Jag hittade e hel del saker, bl.a:
Super-sköna skor från Skopukten
Fyndade en massa på rean hos H&M.
 
Bikbok
 Linne från Monki
 Favorit-köp idag! Mysig topp från VILA.

fredag 24 juni 2011

Gemma Ward Painting

Porträtt av Gemma Ward som jag började på igår kväll.
 (klicka för att se större bild!)

onsdag 22 juni 2011

I suck

Jag har inte varit sådär jätteaktiv här på bloggen under de senaste veckorna. Har bara inte haft nån . . . lust, helt enkelt. Men jag ska inte sluta blogga! Kanske bara inte lika mycket som förr. Min storasyster åkte tillbaka hem till Los Angeles idag så då "måste" man ju nästan skriva så hon håller koll på mig ;) Hur som helst: Jag ska försöka skärpa mig. Har en liten "mini-semester" i en vecka från jobbet nu så då kanske jag får kicken tillbaka. Men jag skriver hellre 10 intressanta inlägg än 100 meningslösa inlägg. 

Och apropå meningslös - här kommer en bild på mig! :D
 ~ tunika från bikbok ~ kofta från Charlotte Rousse ~

lördag 18 juni 2011

POTC 4

Madde, Magnus och jag såg den senaste Pirates-filmen på bio igårkväll. Riktigt bra var den faktiskt! Min favorit del i filmen var the mermaid-scene. Åhh, Gemma Wards är så himla vacker får rysningar i hela kroppen när jag ser henne sjunga i klippet nedan :D

måndag 13 juni 2011

The Wedding

Mer detaljer om dagen kommer senare men just nu är jag så himla trött (kom i säng halv 6 på lördagsmorgonen efter bröllopet, sen var det bara att gå upp vid 10 och åka och jobba. Efter det åkte jag direkt till släkten i Uppsala för att gå på min kusins studentmottagning och kom hem igen runt halv 10 på kvällen -så ja, jag är rätt sliten) så det får räcka med bilder. 

torsdag 9 juni 2011

Outfit of the Day

Midjehöga shorts har jag fått av storasyster
Linne från Forever21
Imorgon ska min bror gifta sig och på lördag jobbar jag först och sedan ska jag på min kusins studentmottagning som är i Uppsala så får se om jag hinner skriva innan dess. Annars uppdaterar jag på söndag eller måndag!

onsdag 8 juni 2011

Inköpt under veckan

Skor från Bianco.
Ännu en kuvertväska från Bijou Birgitte
 2 st hårdiadem och ett skärp från Glitter
 Örhängen från Åhlens.
Silverring från Guldfynd.

lördag 4 juni 2011

Möhippa

Igår var jag på Möhippa hela dagen. Min bror ska ju gifta sig nästa vecka så jag, min syster och min svägerskas bästa kompis, syster och kusin "kidnappade" Linda för att ta med henne på sin möhippa! Vi åkte till Skärholmen där min bror försökte uppehålla Linda tills vi kom och klädde ut henne till en vacker brud. Slöja, handskar, tiara och mask :) Vi andra satte på oss ett band som det stod "Möhippa" på. Vi åkte tunnelbana in till Slussen och där tog vi båten till Gröna Lund. Snacka om fel dag att ha möhippa på för det var SMOCKFULLT med folk! Alltså, jag skojar inte, det var 1-2 timmars väntetid till alla stora karuseller. Fast det var säkert mycket folk eftersom det var fint väder, klämdag så i princip alla var lediga och Peter och September var där och uppträdde. Vi gick på restaurang och åt god mat och tog lite drinkar sen fick Linda gå på 5-kamp  sen åkte vi lite karuseller. 
sisters <3
 Jag, Amanda, The Bride to Be, Isla och Madde
På båten påväg till Grönan.
Bruden med en cigg. (Lägg märke till att handskarna fortfarande är på). Vackert :)
 Madde vann en stor Marabou-choklad åt Linda!
 Gänget
 5-kamp
 "Run Devil Devil Run Run" (en skitbra SNSD låt)
Linda med två poliser och några fjortisar som ville va med på bild...
Linda gick omkring med sin "kostym" hela dagen, haha. Vi kom hem vid 11-tiden och jag var jätteyr från att ha gått i solen hela dagen och åkturerna så jag gick och la mig på en gång.