lördag 30 juli 2011

30 juli

Jobbade ett kort pass på Guldfynd idag och mamma slutade en timme efter mig så jag tog bussen (du läste rätt, Madde. Jag tog BUSSEN! O_o ) över till mammas jobb för att handla lite lördags godis samt lite annat nödvändigt som stod på matlistan medan jag väntade på att mamma skulle sluta. Efter en stund så hann mamma ikapp mig så vi handlade det sista tillsammans och sedan köpte vi oss en varsin isglass som vi åt i bilen på vägen hem. :) Guud, vad gott det var med något kallt. Det har ju varit så jäkla kvavt idag!

Jag hade en halvtimme på mig efter att jag slutat innan bussen skulle komma så jag gick in i Bjÿrn Birgitte och tittade på lite halsband. Dom hade rea så jag köpte 3 stycken.

torsdag 28 juli 2011

onsdag 27 juli 2011

I'm still alive

Har gått lite mer än en vecka sedan jag skrev ett inlägg senast, och anledningen till det är simpelt. Jag har inte haft något intressant att skriva om helt enkelt! Men här kommer lite "höjdpunkter" av det som hänt: 

- Insåg att jag spenderat hela min juni-lön på shopping under mina luncher. Jag har lärt mig en läxa. Att ha med sig sitt kontokort till jobbet är inte bra. Speciellt inte om jobbet ligger mitt i ett köpcentrum.. 

- Hade en sån kraftig migrän för några dagar sedan. Tog 3 migräntabletter med jämna mellanrum (egentligen får man ta högst 1 tablett per dag av den sort jag tar) men det hjälpte inte. Jag hade sovit hela dagen och det blev bara värre och värre. Tillslut var jag så förstörd och ledsen och hade så ont så jag gick gråtandes till pappa och bad honom hålla om mig. Pappa frågade mig om jag vill åka till sjukhuset (det finns dom som har sån allvarlig migrän att dom måste läggas in på sjukhus) och jag svarade att om det inte går bort inom 1-2 timmar så vill jag åka in. :( Jag tog en stesolid (jag ville inte ta mer migtäntabletter eftersom dom ändå inte hade nån verkan) och efter en timme så började huvudvärken släppa. Och herregud vilken lättnad det var, det är så skönt att känna när den pulserande värken äntligen försvinner. Ni som har migrän förstår vad jag pratar om. Och ni som inte har migrän - det är svårt att beskriva den smärta man är i.  

- Sålde en guldkedja för män i 18k för 11000 och en halsband i 18k för 5000 på jobbet igår! 
- Sålde ett armband i Vitguld för 14 tusen och en diamantring i Vitguld för 11 tusen tusen kr idag!! Är jag inte lite duktig? :D (Dessutom så sålde jag armbandet och ringen till samma person!) ;)

And...that's it.

lördag 16 juli 2011

Mer shopping...

Idag var en ganska lång dag på jobbet. 11-17:30, men dagen har gått väldigt fort ändå. Ska jobba imorgon 12-17:30 och sen är jag ledig i 2 dagar. Skönt! Ehh...har inte nått annat att skriva om så det blir väll det vanliga; vad jag handlade under lunchen.
Från New Yorker: 
Två spetslinnen i bas-färger och en kofta och ett par mysbyxor som var på rea.
 Lindex: En spets poncho och två blusar

fredag 15 juli 2011

Harry Potter

Idag gick jag och Magnus och såg den sissta Harry Potter filmen. O M G vad den var bra!! Måste se den igen! Helt klart bästa i hela serien. Den var spännande från början till slut och jag satt helspänd i biostolen hela tiden. Men när man gick ut från biosalongen efter att filmen var slut så tittade jag tillbaka och tänkte "Jag kommer aldrig få se en Harry Potter film på bioduken igen." Det kändes lite dystert att gå ut därifrån, för det kändes som att samtidigt som man lämnade salongen så lämnade man även en del av sin barndom. (Haha - dramaqueen - jag vet). Känns konstigt att det är över... =/

Pappas Tårta

Igår kväll från min balkong

Var solnedgången såhär vacker även hos er? 
Blommorna lös i en så vackert rosa färg så jag var tvungen att ta en bild ^^


Grattis Papi ♥

Idag fyller min pappa 52 år :) Det firas med god mat, tårta och presenter ikväll. (Bilden är tagen 2007 i Los Angeles - i bakgrunden så kan man se en liiiiiten liten skymt av Hollyood skylten, haha.)
Love you, daddy

torsdag 14 juli 2011


"Before we can believe in ourselves, 
we wish for others to believe in us first."

tisdag 12 juli 2011

Lite reklam, haha

Kom och fynda dessa snygga smycken hos Guldfynd ! ;) 
Örhängen: 60:- 45:-
 
Halsband: 80:- 60:-
Halband: 70:- 53:-
Just nu har vi 25%-70% på hela sortimentet! Passa på!

New Yorker

Gick in i en klädbutik som heter New Yorker för första gången under lunchen idag. Trodde inte alls att det skulle finnas något som skulle falla mig i smaken men jag hittade ett par söta shorts och 3 st koftor för ett bra pris. Hade bara 30 minuters lunch så hann inte titta så mycket men jag får väll gå tillbaka en annan dag. :) 

Lace Sneakers

Köpta hos Bianco.

fredag 8 juli 2011

Bobo

Avslutar dagen med en bild på vår lilla shi-tzu hane Buster :) 

torsdag 7 juli 2011

Inte bra med lunchraster . . .

Tyckte att mina gladiator-sandaler som jag köpte för någon vecka sedan var så sköna så jag gick in på Skopunkten under min lunchrast för att köpa ett par vita också. Jag var helt inställd på att bara köpa ett par skor. Ha ha. Slutade med att jag köpte 3 par. Såklart
 

söndag 3 juli 2011

Big Shoulder Bow

Älskar min nya tröja från VILA! :)

Hello Panda

Min storebror och hans fru kom hem från deras smekmånad för några dagar sedan (3 veckor på Hawaii ~avundsjuk!!) och dom var så snälla och köpte lite asiatiskt godis åt mig. =) (Hawaii är en väldigt populär reseort för just japaner och det är väldigt många som har flyttat dit så det finns en del japanska affärer.) Köpte ju lite godis när vi var i Little Tokyo i februari så nu har jag lite mer till min samling. (För som jag sagt förut: Asiatiskt godis har jättesöta förpackningar men smakar inte alls som svenskt godis = äckligt...) MEN den här godissorten är helt ok faktiskt! Madde köpte den med jordgubbskräm när vi var i Lil' Tokyo och den slank ner. Den med chokladsmak har jag inte testat förrän nu dock och den smakar som.... Coco Pops...? Den är god i alla fall :)