måndag 19 september 2011

Sista Shoppingen

 En Nine West-handväska
En superfin Tommy Hilfiger-ryggsäck.
Schampo & balsam som min syster har hört ska vara jättebra om man vill att håret ska växa fortare. (Ursprungligen användes schampot till show hästar och deras man och svans blev så fina så ägarna provade på sitt egna hår och det har utvecklats därifrån).
12 st kammar för 40 kr. (Jag som älskar att hålla på mer hår har förbrukat mina kammar och dom ser väll inte sådär jättefräscha ut längre...)
 Superbra vätska att tvätta sminkborstarna med!
 Lite hårklämmor
Angle blush brush. (Vinklad rouge borste)

söndag 18 september 2011

Idag har jag...

ÖVNINGSKÖRT I LOS ANGELES! Inte något man gör varje dag, eller? ;)
Min syster och Josh har tjatat så himla länge nu om att jag borde skaffa körkort (vilket jag borde..) men jag tycker det är för läskigt att köra bil, så idag stannade dom till och tvingade mig framför ratten och sa till mig att köra hem. Gud vad jag var nervös, mina händer skakade när jag kom hem, haha!  
Nervös tjej.
 Glad tjej.
 Koncentrerad tjej.
Det var riktigt kul (men fortfarande läskigt) att köra bil. Jag tror att jag gjorde bra ifrån mig. Jag körde inte på något/någon i alla fall.. Lite blodad tand får man ju nu också att skaffa körkort när man kommer hem. Får se hur det blir. Jag SKA skaffa körkort, frågan är bara NÄR.

18 September

Usch, bara 1 dag kvar, sedan åker vi hem.. :( Blä, vill inte hem och jobba!!

Idag åkte jag, Madde, Josh och barnen till en asiatisk marknad där dom sålde asiatisk mat och delikatesser, filmer och cd-skivor, och tidningar/böcker. Köpte ett stor-pack med Pocky och Hello Kitty Makaroner, haha. 
Åh, det fanns en tidning med en massa nya bilder på min största idol Ayumi Hamasaki, men det kom ett stort fotoalbum till som jag inte har någon nytta av, plus att den vägde väldigt mycket (och jag vill inte lägga 100 kr på något som jag inte ens kan läsa (eftersom tidningen var på japanska) och något som jag inte ens kan/vill ta med hem). Fast jag ångrar mig lite nu i efterhand att jag inte köpte den. Eller hennes senaste skiva..

lördag 17 september 2011

Downtown Disney

Idag åkte vi in till Downtown Disney, vilket är området runtomkring Disneyland. Där finns det en massa Disney-butiker såklart, samt en massa andra affärer -allt från en gör-din-egen-nalle-affär till Fossil- och restauranger och caféer. Det fanns även en massa stånd som sålde souvenirer och jag köpte en glasfigur som ska föreställa rosen i glasburen från Skönheten och Odjuret.

torsdag 15 september 2011

South Coast Plaza

Idag hade jag och Madde en syster-dag med bara en massa shopping hela dagen :) Vi åkte till The South Coast Plaza (ett av USA:s största shoppingcenter, var där förra året också) och det är så jäkla stort! 6 och en halv timme var vi borta, haha. Första handlade vi smycken hos Sears.
 Sen gick vi in på Victoria's Secret och jag köpte lite nya underkläder. (Eftersom Dexter har ätit upp 3 par av mina trosor!! Grr..)
 Vi gick in på Wet Seal också. 


Sen bestämde vi oss för att äta lunch på Corner Bakery Cafe, en jättemysig restaurang med supergod mat! Jag tog en Marinara pasta, mums! 
 Sedan återgick vi till shoppingen. Vi gick in på Forever21 (som för övrigt är USA:s största F21 butik!)
Efter det gick vi till våran "Final Destination", vilket var MAC. Jag köpte en palett med ögonskuggor (man får välja ut 15 st ögonskuggor själv), primer, rouge, concealer för läpparna och ett läppstift.

Jag valde mest neutrala färger. 
Och det var dagens äventyr! :) Tack sis' för en mysig dag!

12 september

Ehh -- försöker komma ihåg vad vi gjorde den här dagen (förutom shopping) men mitt huvud är helt blankt.
Ah, just det! Madde hade köpt jord för att plantera blommor och Mackenzie och Dexter tyckte det var jättekul att leka i det...
 Vi gick till poolen en stund (börjar äntligen få färg i ansiktet!)
Sen gjorde jag, mamma och pappa sig i ordning för att åka till The Market Place för att shoppa lite. (Ny klänning köpt i LA och skärp från H&M).
Blev lite väskor, kläder och prydnadssaker till badrummet.
 Badrumssakerna vad jättebilliga! ca 30 kr/st! Dom två första ska jag ha till tvål (såklart) och tandborste.
Den översta har jag inte riktigt bestämt mig för än, men eftersom den tillhörde setet så köpte jag den också. Dom två burkarna på den understa bilden ska jag ha mina sminkborstar i iallafall. :P
Det var det jag kommer på just nu.