torsdag 27 oktober 2011

Espirit Kappa

Köpte den här kappan i tisdags. Superfin och superskön - bra att ha i vinter. Jag har inte ägt någon svart kappa innan - bara en grå men den är för tunn för vinterkylan - jag har bara haft tjocka vinterjackor eller skinnjackor så nu var det dags att skaffa en. :) 
1298 kr hos Espirit.

onsdag 26 oktober 2011

Red Lace Dress from Yumi

Beställde denna från Nelly för någon vecka sedan. (Beställde även en kappa men den trivdes jag inte i så jag returnerade den). Den hade blivit nedsatt i pris och kostade bara 200kr så jag slog till. Kanske ska bära denna när jag går på Guldfynds julbord i år? Blir på samma plats som vi hade det förra året - Grand Hotel.
Klänningen hittar ni här.

☆★PREMIÄREN BOKAD★☆

Ska gå tillsammans med Viktoria, en vän som jag inte har sett på väldigt länge så det kommer bli extra kul
Läääängtar~ 

söndag 16 oktober 2011

Chicken for dinner

Ikväll var det jag som gjorde middag åt familjen! Har bett mamma att lära mig laga lite olika maträtter och idag när hon skulle laga kyckling så frågade hon om jag ville laga den. Det blev vanlig stekta kycklingbröst och kycklingtärningar i sötsur-ananas-sås med ris. Mums!




Pink with Bows and Roses

Yaaaay~! My inspiration is back! Idag satte jag mig ner och gjorde mina första lösnaglar på flera månader. Oftast brukar jag söka efter inspiration på internet men den här gången så gjorde jag all bara enligt känsla. Tycker dom blev riktigt söta :) 
Appropå söt; Ett STORT grattis till min söta kompis Viktoria som fyllde 19 i lördags

lördag 15 oktober 2011

Sounds yummy ♥

Mamma köpte dem här korten idag för att ramma in och sätta upp i köket någonstans. Alla recepten som är på korten låter så himla goda Är ledig ett par dagar från jobbet nu så kanske ska passa på att baka lite? :)

Scones, strawberry cheesecake, blåbärs muffins & kiwidrink~

fredag 14 oktober 2011

Dags igen...

...för en "Dagens outfit-bild!"
Byxdress - Forever21 
Kofta - Forever21
Strumpbyxor - Wet Seal.

October is Breastcancer-awarnes month

torsdag 13 oktober 2011

My feet are getting cold.

399:-
 349:-
499:- 
Alla skor är köpta från Skopunkten.

onsdag 12 oktober 2011

11 oktober

Igår var jag på en säljarutbildning hela dagen i Solna. Hade sällskap in med en tjej som jobbar i en annan Guldfynds-butik. Vi hade aldrig träffats innan så det var lite nervöst, haha.
Men utbildningen var ganska intressant, faktiskt. Den var mycket lärorik och man fick en massa bra tips och råd på hur man blir en så bra säljare som möjligt. Men lite segt blev det på slutet, det kändes som om man var tillbaka bakom skolbänken igen. Fy fan... Innan vi gick hem så fick vi alla ett varsitt diplom också. Det är så skönt att det här är över nu. Jag har gått och bävat inför den här utbildningen ett tag nu.. Jag hatar verkligen att sitta på sånt här. Jag får jättesvårt att koncentrera mig! XD Jaja, nu är det över och dessutom så ser det ju bra ut i mitt CV att jag har gått en säljarutbildning om man söker till andra jobb  framtiden. Kom hem runt 5 tiden och då firade vi Magnus som fyllt år dagen innan med god mat, tårta och presenter.

Bake~bake~bake

I måndags fyllde min lillebror år så jag bakade muffins och kakor för att överraska honom när han kom hem från skolan. :)

onsdag 5 oktober 2011

Today is a sad day for Elmo...

20 över 8 imorse hade Elmo en tid hos veterinären. Vi hade nämligen bokat in en tid för kastrering! Han har gått och revirkissat överallt i hela huset så han har fått gå omkring med en blöja + så ska han följa efter och vara på en utav våra andra hundar, Tuffen, som inte tycker det är lika kul som Elmo. Så vi tyckte att det var bäst såhär...När vi var där så fick han en lugnande spruta - och jag har aldrig sett honom så avslappnad! Ett tag trodde jag på allvar att han dog för helt plötsligt så droppade huvudet ner, med ögonen vidöppna och vi kunde inte känna några hjärtslag. Jag tänkte "NEEEJ, gav dom honom för mycket lugnande?!" Men hans ena öga ryckte till så jag var lugn igen, haha... Vi hämtade honom runt lunchtid och min stackars lilla baby kunde inte gå rakt! Stackarn ramlade omkull när han skulle hälsa på oss. XD

Han har fått med sig smärtstillande piller hem som han ska ta morgon och kväll och så ska han ha på sig en tratt i en vecka. Den tycker inte Elmo om. Och min lilla baby har ont just nu men han får inte ta någon medicin förrän klockan 8 så han sitter här och gråter bredvid mig :'( Min stackars lilla skrutt!!
 Han fick lägga sig i min säng och sova när vi kom hem så han skulle få vara ifred från dom andra hundarna.
 Ett plåster på benet fick han också (från där droppet har suttit).
MAMA'S SORRY, BABY~!!!

tisdag 4 oktober 2011

Canon

Pappa köpte sig en ny Canon kamera för några dagar sedan så han skulle sälja sin gamla kamera eftersom han inte behövde den längre. Efter en del tänkande så valde jag att köpa den av honom. Pappa betalade ju för den och det är en bra och fin  kamera så varför borde inte jag betala? 

Så här är min nya Canon--...nånting-nånting-siffra-bokstav-nånting-tjotafräs. Okej, namnet sitter inte än, men hur som helst - här är min nya kamera!

måndag 3 oktober 2011

Pizza Baguette

Kände mig lite kreativ idag och bestämde mig för att laga pizza baguetter till mig och Magnus (lillebror) till middag. Hade aldrig gjort det förut och hade inget recept att följa, jag improviserade bara, haha. :P Tog en baguette, satte in den i ugnen i 5 minuter, tog ut den och medan jag lät den svalna blandade jag tomatpuré och lite hackad vitlök. Delade baguetterna på längden och hade på såsen, ost och skinka. In i ugnen igen i ca 10 minuter och så var det klart. Det blev helt ok, faktiskt. Lite mindre vitlök nästa gång kanske men annars så slank det ner.
Som sagt, jag är ingen mästerkock (hur mycket jag än önskar att jag var det) och behöver ingen superavancerad mat. Jag gillar simpla maträtter och jag gillar min mat välstekt. Nej, inte välstekt - bränd. Visst, det skulle vara kul att kunna laga något speciellt, men än så länge så klarar jag mig på simpla rätter. :P

Sista besöket hos tandläkaren

Idag var jag på mitt sista besök hos tandläkaren då jag får gå dit gratis. Som säkert de flesta av er vet så får man ju bara gå gratis hos tandläkaren fram tills det år man fyller 20. Och med förhoppningen att jag inte kommer få några fler hål under de kommande 3 månaderna så var detta alltså mitt sista gratis-besök. Nu gäller det att ta hand om tänderna, för hädanefter kommer jag få betala minst 600 spänn för en tandlkartid. Nu börjar man bli vuxen på allvar, haha. ;)

söndag 2 oktober 2011

Just another day

Idag har det inte hänt något speciellt. Bara chillat hemma och tagit det lugnt. Fick ett allvarligt migränanfall i fredags (mådde så pass dåligt att jag fick gå hem från jobbet..) Fick inte behålla nånting i magen, varken mat eller en liten klunk vatten så det gjorde inte saken bättre. Kom hem runt fyratiden, bytte om till pyjamas och gick och la mig på en gång. Vaknade ungefär varannan timme av att huvudvärken bara blev värre. Efter en överdos av migräntabletter och 19 timmars sömn (!!) vaknade jag vid lunchtid dagen efter och mådde helt ok. Lite mörbultad och dåsig av all medicin (för medicinen ska göra en trött, sömn är bästa medicinen) men jag kunde äntligen gå upp och äta och dricka igen. Usch, hatar alla dessa jäkla migränanfall.. :(  Förhoppningsvis så kommer jag inte få ett nytt anfall på ett par veckor.   

I fredags på jobbet (innan jag blev så pass dålig att jag var tvungen att gå hem) så hade vi morgonmöte  och regions-chefen var där. Hon och min chef har bestämt sig för att skicka mig på en säljarutbildning den 11 oktober. Det är ju ett bra möjlighet för mig och ett bevis på att dom vill ha kvar mig på jobbet, MEN, jag som är jag, kan inte hjälpa än att tänka "VILL INTE". För ärligt talat, jag har absolut ingen som helst aning om vad jag vill göra med livet. Jobba med mode/kläder vore kul. Att åka och plugga på konst-universitet i Los Angeles är en dröm. Funderar på att skicka in mina teckningar och skisser till olika bokförlag som behöver illustratörer. Att bli illustratör eller animatör, DET är min önskedröm. Eller nej - flytta till LA och hitta min drömprins är min stora dröm, hihi :)

lördag 1 oktober 2011

Jag vill inspirera!

Såg Julie & Julia för några dagar sedan. (Julia Child's berättelse om hennes start i matlagningsyrket är sammanflätad med bloggaren Julie Powells 2002 utmaning att laga alla recepten i Child's första bok på ett år). Efter att jag sett filmen blev jag så himla inspirerad att göra något sånt själv. Min syster skriver t.o.m. en matblogg: http://domesticviking.blogspot.com/ Hon är riktigt grym på att laga mat och bakning!  Önskar jag vore lika duktig som hon... Fast min blogg kan nog inte handla om mat...det är jag fruktansvärd på. Men att skriva en blogg som bara handlar om min hobby vore kul. Men jag vet inte riktigt vad. Nagelkonst kanske? Baka skulle vara kul, även om jag inte är så värst duktig på det. Tårta & Cupcake's dekoration, låter det intressant? Jag vill skriva  om något som kan inspirera andra! Håruppsättningar, inredning, min konst? Tankarna flyger~!
Vad är det man brukar säga? "The sky is the limit!"

Home again...

Jaha, då var man hemma i tråkiga Sverige igen... :( Kom hem förra fredagen och har inte haft någon lust att blogga. Usch, allting känns bara så himla trist...
Bye bye, America :'(