tisdag 22 november 2011

One more time ♥

Jupp, jag gick och såg Breaking Dawn igen. ;)
Filmen var ÄNNU bättre den här gången! Gick och såg den med min bror och hans fru Linda, hennes syster Viktoria (som också är ett fan av Twilight filmerna) + Martin och Johannes, två killar från deras jobb. Anledningen till att min bror gick med på filmen var för att Viktoria gick med honom på Transformers som hon hatar så det här var "payback-time". :P Martin och Johannes "drogs med i strömmen" men var inte alls så överförtjusta av vårt val av film., haha. Biosalongen var helt tom -förutom två stycken till- så Martin sträckte ut sig på raden framför oss och vi satt och terroriserade honom med popcornkastning. Tror att Linda sov en stund, Micke höll på att somna i början där det inte händer så mycket men sen vakna dom båda till, Martin vet jag inte men han blev väldigt tyst ett tag... Viktoria och jag satt och titta spänt mot bioduken och Johannes... Johannes, du säger annat men jag vet att du gilla. ;) 

Får se om nån vill se den med mig en tredje gång?? >:)

torsdag 17 november 2011

Breaking Dawn part 1

Aaahhhh~ ( ̄∀ ̄) ノ I'm so happy!
Jag saknar ord, Breaking Dawn var bara så himla bra!! Lätt den bästa hittills! Så fort filmen tog slut så ville jag gå in och se om den på nytt igen. HUR förväntar sig filmskaparna att vi fans ska kunna vänta ett helt år på nästa film??? (och dessutom den sista delen- Nooooooo!!!!) Men åhh, jag är så himla nöjd med filmen, den höll sig så nära till boken och alla skådespelare som inte fått sån stor del i filmerna tidigare fick mycket mer tid på storskärmen nu. Allt var bra. Bröllopet, smekmånaden, graviditeten. ALLT. Så himla glad Vill inte säga så mycket mer om den för er som inte sett den än. 

Tack Vickis för en superkul kväll! Vi måste träffas igen snart! :) 

måndag 14 november 2011

Fathers Day Cake

En dag sent men här är tårtan jag gjorde åt lilla pappa igår :)
Marsipantårta med blåbär & hallon som topping och blandade bär och jordgubbssorbet som fyllning. 



Är supernöjd med rosorna som jag gjort. Har gjort rosor förut men dom har aldrig blivit så bra som dom blev nu! Önskade dock att jag kunde ha gjort fler blommor men det räckte inte eftersom den enda marsipanen som vi hade kvar till blommorna var rester från marsipantäcket som var på tårtan. ^^ Fick dessutom färga rosorna själv med karamellfärg (eftersom den ursprungligen var vit). Blev dock väldigt besviken på marsipantäcket. Vi brukar vanligtvis köpa en annan sort som är superlätt att sätta på tårtan (alltså mjuk..) men dom hade inte den när vi var och handla så vi köpte ICAs märke. Riktig S-K-I-T-! Den var torr så när man skulle lyfta den från pappret så gick den sönder (därför är den trasig längst sidorna). Vet inte om vi hade ren otur när vi köpte den och råkade få en som var torr eller om alla helt enkelt är så. Jag tittade på datumet och den skulle hålla ett tag till. Jaja, jag lyckades iallafall göra en god tårta åt lilla fadern <3

söndag 13 november 2011

Ännu mer från Nelly

Shit... har inte bloggat på nästan 3 veckor. 
Sorry... 
Men ibland försvinner orken bara. Ska försöka skärpa mig.

Beställde 2 plagg till från Nelly. En spetsklänning och en söt vårklänning.

Spets klänningen hittar ni här
Den blå klänningen hittar ni här.