tisdag 21 februari 2012

The Hunger Games - Katniss Inspired Braid

Ända sedan jag sett trailern och promote-bilder för The Hunger Games så har jag varit helt fascinerad av Katniss håruppsättning! Så simpel men ändå chick! Så jag började öva på att sätta upp håret (fick be min storasyster om hjälp första gången för när jag kom till bakre delen av huvudet så tog det stop för mig). 
Men jag har bara övat och övat och tillslut så bemästrade jag denna håruppsätnning! ;) 

Det är helt enkelt en vanlig inbakad fläta som går i en sned bana från ena sidan av mitt huvud till det andra.

Om ni vill prova att göra det själv så är det nog bara att söka på Youtube eller nått för där lär det finnas 100-tals med videoklipp om hur du kan göra denna frisyr. (Och ni ska veta att innan jag började med denna fläta så visste jag inte alls hur man gjorde en inbakad fläta.) ;) 

söndag 12 februari 2012

20 år

Då var man 20 nu då! :) Gah, Börjar bli gammal... 

One more year, one more wrinkle... :P

Gårdagen spenderades med att jobba, fira på kvällen med nära och kära, vi åt UNDERBAR kinamat (och presenter såklart!!) ;)

Nu har jag fått OK från jobbet också så kan jag berätta att jag ska till Los Angeles igen i April! :D Så jäkla skönt det ska bli med semester, specielt efter allt slit under December och Januari månad.. Jultider är VÄRST alltså... Fast man får ju en fet lön så det är helt klart värt det! ;D

lördag 11 februari 2012

söndag 5 februari 2012

It's too cold to be outside...

...so I'll watch from the window instead.
(P.s. Elmo har precis blivit badad så därför ser han lite crazy ut i pälsen) ;)

lördag 4 februari 2012

tattoo

Min vän Alex ringde för några dagar sedan och berättade att han skulle tatuera sig nu på lördag och han undrade om jag kunde skissa en tatuering åt honom. Han bad mig ta med hans efternamn, en ros, fyrklöver och en kungakrona. 
Det här blev slutresultatet: 
Han blev riktigt nöjd med resultatet och kom förbi jobbet idag för att låna bilden. Spännande att se hur det ser ut på huden som en riktig tatuering.

Så Alex... betalningen? (^____^)??