lördag 17 mars 2012

My Order from Forever 21 ♥

Detta ligger och väntar på mig borta i LA. Beställde mest shorts och bas-tröjor den här gången. (Passade på för det fans linnen för bara 15 spänn! Dom jag har nu börjar bli lite slitna..) Men mitt kläd-shoppande är långtifrån klart. När jag väll är där så går jag All Out! ;) Ska försöka att inte göra av med alla pengar den här gången, hahaha. Försöka...

Madde, kan vi inte besöka South Coast Plaza igen när jag kommer? ;D

Om en månad drar jag ♥ :)

torsdag 1 mars 2012

Frustrerad

Okej klockan är 2 på natten, jag är trött och ska precis gå och lägga mig så det kanske är en massa stavfel och till mesta dels babbel men jag fixar det senare isånafall.. 

...............Gaaahhh~~~~~~~~!
Åh ena sidan vill jag verkligen blogga och skriva flera inlägg varje dag och allt sånt där tjafs men åh andra sidan så har jag absolut zero lust till att blogga!! Jag har verkligen INGEN INSPIRATION just nu! 

Får se om jag får lusten tillbaka när jag drar till LA...

Jag ska försöka bättra mig för er som läser min blogg (det kan ju inte va så många, min blogg är ju så jä*la seeeeeg!!)

Usch, jag vill bara släppa allt här hemma och dra iväg nånstans :( 
Det har inte hänt nånting speciellt, men det är just därför jag vill bort! Och när jag säger "bort" så menar jag inte "ut på krogen" för det är 100% mitt fel att jag inte går ut och festar. När mina vänner frågar mig om jag vill med ut krogen eller nån klubb så tackar jag nej. (Eller ljuger ihop en anledning till att jag inte kan gå...) 10% är för att jag inte har nån lust och 90% är för att jag är för blyg/feg. Feg för vad vet jag inte. Att jag ska göra bort mig? Att jag ska göra något fel och alla tittar ner på mig?  

Nej, jag vill bara bort. Komma iväg, ta en paus. En paus från allt det samma gamla vanliga här hemma. 
En vän till mig som flyttat till Australien för att bli divemaster (läs hennes blogg här!) vill att jag ska komma och hälsa på henne. Det vore ett äventyr. Men så kommer vi till ruta ett. Jag är för feg. Istället för att se det positiva så fokuserar jag bara på det negativa och allt som kan gå fel. "Tänk om jag inte hittar på flygplatsen? Tänk om ingen kan hjälpa mig? Tänk om jag missar planet?" osv.. Jag öskar jag var modigare. :(

Jag skulle faktiskt kunna hoppa på nästa flyg till LA och hälsa på hos min syrra ett par månader om jag ville. Jag har pengarna till det. Men så tänker jag på mitt jobb och att jag inte vågar ge upp det med risk att man inte ska hitta något när man kommer tillbaka. Jag kan ju ta tjänsteledigt men igen - jag vågar inte be min chef om det för jag vill inte att hon ska bli "besviken" på mig att jag drar så fort jag fått fast tjänst.

När man ser på mig så kanske många får det första intrycket av att jag är en kaxig party-tjej som vågar allt men det är långt ifrån sanningen. Jag är den totala motsatsen. Jag är en blyg och nervös tjej, som är osäker på sig själv. 

Oj det här blev ju ett jäkligt långt "jag-tycker-synd-om-mig-själv"-inlägg men jag kände att jag behövde lätta på axlarna lite.Godnatt och sov sött