måndag 28 januari 2013

Nu har vår butik flyttat. Vi har fått flytta till en riktigt mysig butik (där Triumf brukade ligga.) Den är mindre än vår gamla lokal och med bara en ingång istället för tre, men det tycker vi alla bara är skönt. Då blir det lättare att hålla koll på dom som kommer in. Och ni skulle bara se vårt nya lager och lunchrum! Så stort och fint! ^_^ Vi kommer få starka benmuskler för det är sammanlagt fem trappor i vår nya butik! I fredags höll vi på att packa upp och fixa till i butiken hela dagen. Vi började kl 9 och gick hem kl 20. Phew~ Det kändes i både kropp och huvud.



Har äntligen fått min läkartid till smärtkliniken på Karolinska! På onsdag ska jag vara där kl 13 för att prata med läkaren och kl 14.30 så ska jag prata med deras psykolog (det är tydligen något man gör? Vet inte om det är så varje gång eller om det bara är första besöket).

Äntligen så börjar det bli lite "varmare" ute. Börjar tröttna på att se -16 på tempen varje dag. Nu får det gärna mot +sidan! Min stackars Elmo-skrutt och Tuffen har inte gått på promenad på 4 dagar! Det är så kallt så dom får ont och kramp i tassarna och vill bli burna. Nu när tempen stiger lite så kanske det blir skönare för dem. :(

I want summer
Arkivbild: 11 Juni 2012

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

❤ Sharing is Caring ❤