torsdag 25 april 2013

My order from roseroseshop

OHMAIGAAAAD~ IT'S HERE!! För lite mindre än två veckor sedan så beställde jag lite kosmetika från en hemsida som heter: roseroseshop.com. Det är en hemsida som säljer smink från Sydkorea! Och till superbilliga priser! Paketet kom igår till posten och jag hämtade ut det idag. ^^ 
Jag ser fram emot att testa alla produkter och skriva om dom!

Dom skickade även med free-samples~! Beskrivningarna på dessa är endast på koreanska så att lista ut hur dom ska användas blir ett äventyr i sig! ^^ Haha, jag får googla.

One braid - Three different styles.

Denna frisyr har jag burit flitigt den senaste tiden. Dels för att det (äntligen!!) börjar bli varmt ute och dels för att det är bekvämare att inte ha håret i ansiktet när jag jobbar. Jag gillar egentligen inte att ha håret uppsatt (jag tycker inte om min ansiktsform) men jag har fått så otroligt många fina kommentarer när jag varit ute så nu känner jag mig bekvämmare med uppsat hår. ^^

En lite "glammigare" hårstyling till den som har tröttnat på att ha en vanlig knut eller hästsvans. 

Allt du behöver göra är att göra en inbakad fläta som börjar framme vid pannan och så flätar du på ena sidan av huvudet ända tills du kommer till mitten av nacken. Då fortsätter du bara att göra en vanlig fläta och sedan så "snurrar" du runt flätan så det får en form som en blomma nästan. (Som på bilderna nedan).

The bride~
Perfekt frisyr till dig som är bortbjuden i sommar. Kanske till ett bröllop eller ett dop? Ett annat tips är att sätta små blommor längs fläta -perfekt till midsommar!

The casual~
Perfekt om du ska ut på en shoppingrunda eller en fika. Jag har burit alla olika stylingar till jobbet och det här är den jag bär mest. "Office-chick" ville jag kalla den först men den funkar till andra tillfällen också. 

The glam~
Fram med bling-blinget! Om du ska på någon fin middag eller något event kan detta kanske vara nått för dig. Det jag har i håret är faktiskt ett örhänge. Jag har provat att bära dem i öronen men dom är så tunga så jag använder dom till håret istället. ;)

Hoppas du blivit inspirerad!

lördag 13 april 2013

Mamma Mu (Abbies Birthday)


Min äldsta systerdotter Abigail fyller 5 nu i April och eftersom hon gillar Mamma Mu böckerna/filmerna så ville vi skicka ett Mamma mu-kort, men vi har inte lyckats hitta nått, så i år så har jag målat ett födelsedagskort istället! (ÄLSKAR mina Promarkers! Skriver mer om dom senare!) Jag hoppas verkligen att hon blir glad för kortet! ^^

P.s. Madde, visa inte bilden för Abbie förän hon får den i posten, haha! ;)

tisdag 2 april 2013

Blåmes / Blue tit painting

Visste ni att Blåmes heter Blue tit på engelska??  Det gjorde inte jag iallafall.. Men det gör den tydligen. Man lär sig nått nytt varje dag..
Material: Letraset Cartridge Paper- Heawyweight, Blyerts, Promarkers, Fine liner (0.3).

Dad

Gjort med blyerts och Promarkers. 
Made with pencil and Promarkers.

1. Inspo från min syster blogg. 2. Skissad med blyerts.  
3. Slutresultatet.
1. Inspiration from my sisters blog. 2. Sketch with pencil.  
3. End results.